KK Cedevita

FOTOGALERIJA Košarkaši Cedevite prošetali Adventom u centru Zagreba

Prvaci Hrvatske, košarkaši Cedevite, su nakon pobjede nad skopskim MZT-om u sklopu exYu lige navukli toplije klupske odore i zaputili se u centar Zagreba na feštu otvaranja adventskih svečanosti.

Najbolji botinečki sportaši su se ugodno i primjereno proveli te se, neslužbeno doznajemo, znali nositi s masnom hranom, visokooktanskim fritulama s nezdravim preljevima i lošim jeftinim vinom kojem niti brdo šećera, klinčića, cimeta i vanilije ne pomaže u skrivanju bolnih nedostataka kvalitete.

U povorci Cedevite, među igračima i službenim osobama, je bilo svih rasa, slikovitih (ne samo kršćanskih) interpretacija postojanja viših metafizičkih sila i lijepog broja nacija. Botinčani su i ovog puta pokazali da imaju srca i takta za puls glavnog grada nenametljivo se družeći s sugrađanima. Nije poznato jesu li predsjednik kluba Mladen Veber, direktor Davor Užbinček i sportski direktor Matej Mamić nabasali na dirnutog gradonačelnika Milana Bandića pa malo kreativno, božićno pomirljivo i koncilijantno, pretresli te potencijalno zacijelili rane i čireve u odnosu Grada i vodećeg sportskog kluba. 

Komentiraj