EKO ARENA Prijavite se besplatno na ekološki sajam i eko-konferenciju u organizaciji Savjetodavne službe

Autor:

Početkom prosinca održava se EKO ARENA, prvi prodajni ekološki sajam i konferenciju o ekološkoj poljoprivredi u organizaciji Savjetodavne službe (javne ustanove za savjetodavnu djelatnost u poljoprivredi, ruralnom razvoju, ribarstvu te unapređenju gospodarenja šumama i šumskim zemljištima šumoposjednika).

Javna ustanova upućuje poziv ekološkim proizvođačima, sudjelovanje za proizvođače je besplatno.

“Certificirani ste ekološki poljoprivredni proizvođač, želite prodati ili promovirati svoje proizvode, prijavite se i rezervirajte svoje besplatno mjesto za 01. i 02. prosinca 2017. godine u sportskoj dvorani Srednje škole u Bedekovčini i budite dio onog najboljeg što ekološka poljoprivreda nudi u Republici Hrvatskoj”, piše u objavi za javnost.

Za besplatni prostor na EKO ARENI prijavite se možete putem obrasca na stranici Savjetodavne službe (www.savjetodavna.hr).

Svijest potrošača o važnosti ekološke poljoprivrede i konzumaciji ekoloških proizvoda, unatoč ograničenoj platežnoj moći domaćeg tržišta iz dana u dan je u porastu. Ipak, distribucija do krajnjih korisnika još uvijek je jedan od segmenata koji zahtjeva inovativnija rješenja.

Prodajna izložba, kontakti s potencijalnim kupcima, budućim partnerima, međunarodnim predavačima, konferencija o ekološkoj poljoprivredi uz kulturno-umjetnički program, ukratko je ono što možete očekivati na prvoj EKO ARENI.

Komentari

Morate biti ulogirani da biste dodali komentar.