I treća žena optužila Polanskog za zlostavljanje u 1970-im

Autor:

epa06146707 (FILE) - Polish-French director Roman Polanski arrive for the 70th annual Cannes Film Festival in Cannes, France, 27 May 2017 (reissued 16 August 2017). According to media reports, a woman who identified herself as Robin, on 15 August 2017 in a press conference accused Polanski of sexually molesting her in 1973. Polanski left the US in connection with his 1977 guilty plea to unlawful sexual intercourse with a 13-year-old girl.  EPA/JULIEN WARNAND

EPA/JULIEN WARNAND

Filmski redatelj Roman Polanski (83) suočen je s još jednom optužbom za seksualno zlostavljanje. Navodna žrtva, imenovana samo kao Robin, navela je na konferenciji za novinare kako ju je Polanski seksualno zlostavljao 1973. godine, kada je imala 16 godina. Ona je treća žena koja je Polanskog optužila zbog zlostavljanja.

Redatelj je 1978. godine pobjegao u SAD nakon što je priznao da je seksualno iskoristio 13-godišnju djevojčicu. Njegova žrtva, Samantha Geimer, u lipnju je od suda u Los Angelesu zatražila da se završi sudski proces protiv njega. Tvrdi kako mu je oprostila zbog napada.

Robin Polanskog ne može tužiti zbog zastare. Ipak, mogla bi svjedočiti protiv njega u slučaju Samanthe Geimer. Novinarima je rekla kako je bijesna što bi tužba protiv Polanskog mogla biti odbačena, te vjeruje da bi trebao odgovarati za napad. “Dan kada se to dogodilo, rekla sam jednoj prijateljici što mi je Polanski napravio. razlog zašto sam to zadržala za sebe je jer nisam željela da moj otac napravi nešto zbog čega bi mogao završiti u zatvoru”, ispričala je u utorak Robin.

Komentari

Morate biti ulogirani da biste dodali komentar.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)