Tinejdžerica u SAD-u ubila majku, a zatim joj se ispričala preko Facebooka

Autor:

FOTO: Alex Wong/Getty Images

ANNA Schroeder (15) iz Illinoisa ubila je prošlog četvrtka svoju gluhu majku Peggy (53), a zatim prijateljici poslala fotografiju tijela i pozvala ju da joj dođe pomoći zataškati slučaj, prenosi indeks.hr.

Schroeder je dočekala majku s pištoljem i nagovorila ju da stavi ručnik na glavu prije nego ju je upucala u dnevnoj sobi obiteljske kuće, javljaju lokalni mediji. Kako bi se riješila dokaza, odlučila je s prijateljicom Rachel Helm (15) zapaliti kuću.

Detektiv David Molina je izjavio da su djevojčice prvo pokušale očistiti krv s tepiha te premjestile žrtvino tijelo u njezinu sobu i prekrile plahtom.

U petak su kupile još proizvoda za čišćenje i obojile si kose u pripremi za bijeg, a u subotu zapalile kuću i sakrile pištolj na obližnjem groblju. Helm je kasnije priznala svojoj majci što se dogodilo.

“Jako te volim i nikada te neću zaboraviti”

Nakon ubojstva Schroeder je na Facebooku objavila ispriku svojoj majci:

“Ne znam možeš li me sada vidjeti, ali ako možeš, samo želim da znaš da si bila moja najbolja prijateljica. Bilo je toliko puno stvari koje sam ti željela reći i raditi s tobom. Nisam uvijek bila najbolja kćer i jako mi je žao. Jako te volim mama, i samo želim da znaš da te nikada neću zaboraviti”.

Schroeder je optužena za ubojstvo, skrivanje dokaza i podmetanje požara. Priznala je zločine te izjavila da je prije ubojstva istraživala djecu koja su ubila svoje roditelje.

Komentari

Morate biti ulogirani da biste dodali komentar.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)