Hrvoje Jelavic/PIXSELL

19-godišnjak se zabio u stup kod Čakovca, izvlačili ga iz gorućeg auta

U ranim jutarnjim satima, pijani 19-godišnjak je u Svetoj Mariji kod Čakovca izgubio nadzor nad automobilom i zabio se u stup. Automobil se zapalio, a njega su morali izvlačiti policajci.

“U Svetoj Mariji, oko 5 i 10 ujutro, u Ulici Matije Gupca,kod kućnog broja 25, vozač osobnog automobila čakeovečkih registracija, 1998. godišta, iz istog naselja, upravljajući vozilom pod utjecajem alkohola, izgubio nadzor, udario u betonsku ogradu, a potom i u betonski stup niskonaponske električne mreže. Uslijed udara došlo je do zapaljenja prednjeg dijela automobila. Vozač je izvučen iz automobila te odveden u Županijsku bolnicu Čakovec gdje je utvrđeno da je zadobio teške tjelesne ozljede.”, javljaju iz PU međimurske.

Andreas Lisjak, zapovjednik DVD-a Sveta Marija, kaže da je dobio dojavu o nesreći od Policijske postaje Prelog da je automobili unesrećenog mladića iz Svete Marije u plamenu, a kojeg su prilikom toga iz buktinje izvukli policajci spomenute postaje. Oni su za vrijeme noćne smjene prvi naišli na nasreću i pružali mu pomoć. Zahvaljujući njihovoj brzoj rekaciji, uspjeli su mladića izvući iz vozila, prenosi Emeđimurje.

Komentiraj