Jimmy Page ne može predvidjeti ponovno okupljanje Led Zeppelina

Autor:

Jimmy Page, gitarist engleskog rock sastava Led Zeppelin rekao je u intervjuu za The Daily Beast da ne vidi da će se ponovno okupljanje benda dogoditi u skorijoj budućnosti, s obzirom da se članovi ne mogu dogovoriti oko pravih razloga da se vrate zajedno, prenosi Uncut.

“Pokušali smo par puta. Uvijek se činilo da je to napravljeno u nekakvoj žurbi i nikada nije bilo uspješno. S tom namjerom je napravljen i nastup u “O2″ areni. Imali smo probe puno puta te je Jason (sin bubnjara Johna Bonhama) imao osjećaj da je dio benda, a ne novitet. Svi smo imali potrebu da bude tako. Ali ne mogu predvidjeti ponovno okupljanje jer se svi moramo dogovoriti i to napraviti iz pravih razloga”, rekao je Page u novom intervjuu za “The Daily Beast”.

Prošle godine pjevač Robert Plant otkrio je za Uncut da je prije par godina rekao Pageu da mu javi ako ima išta akustično, rekavši da se Page samo okrenuo i otišao.

“Ali nismo mogli učiniti ništa pravilno. Teret očekivanja bio je prevelik”, ustvrdio je Plant.

 

  • Page je nedavno objasnio da će raditi na novom projektu nakon što dovrši remasteriranu verziju tri posljednja Zeppelinova albuma – “Presence”, “In Through the Out Door” i “Coda”.

 

Ranije ove godine, gitarist je govorio o povratku nastupima uživo, istaknuvši da se treba “spremiti za utakmicu” prije nego što se vrati nastupima.

“Jedina stvar koju u posljednje vrijeme nisam radio je sviranje gitare”, rekao je. “Stoga sada imam priliku da se vratim sviranje gitare i osmislim način kako da se predstavim”, dodao je.

Ustvrdio je da je normalno za pretpostaviti da je upravo to njegov novi projekt, ali da ne zna s kime će to napraviti te da nije imao priliku raditi na tome. “No imam materijal kroz koji želim ponovno proći i to je veoma uzbudljivo”, dodao je Page.

U međuvremenu, gitarist je potvrdio da što se njega tiče, da je sef Led Zeppelina službeno zatvorio.

“Što se tiče strane vezane za studio, to je to. Osim ako nešto ne iskrsne na Svjetski dan prodavaonica ploča ili slično. Ali dug je put do toga”, kazao je.

Komentari

Morate biti ulogirani da biste dodali komentar.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)