Kandidature za predstojeće parlamentarne izbore Državnom izbornom povjerenstvu u nedjelju je predao i Živi zid, a njihov čelnik Ivan Vilibor Sinčić, uvjeren u velik broj saborskih mandata, najavljuje promjene cjelokupnog sustava u Hrvatskoj.

“Očekujemo ulazak u Sabor u velikom broju mandata i prave promjene cijelokupnog sustava u Hrvatskoj. Kad smo prije godinu dana ulazili kroz ova vrata nitko nije vjerovao da ćemo uopće doći, ali napravili smo čudo i povijesni rezultat na hrvatskoj poltičkoj sceni i napravit ćemo ga opet”, kazao je Sinčić novinarima.
Živi zid izlazi u 10 izbornih jedinica, a prve je liste predao još u petak.

“Sada predajemo listu za 10. izbornu jedinicu, a u petak smo predali osam lista. To je stoga što u ponedjeljak idemo u Slavoniju na turneju”, pojasnio je dodavši međutim da će Živi zid u ponedjeljak predati još i listu za 9. izbornu jedinicu.

Komentiraj

FOTO:fah
PODIJELI
Djelatnost je Hine prikup­lja­nje i razaši­lja­nje što potpunijih či­njeničnih i objektivnih novinsko-agencijskih informacija o zbi­va­njima u Republici Hrvatskoj i svijetu za potrebe medija i drugih sudionika društvenoga, političkoga, kulturnog i gospodarskog života.