Zagrebački gradski prijevoznik ZET najavljuje izmjene u javnom prijevozu od 19 sati večeras u zoni raskrižja Ulice grada Vukovara i Ulice Hrvatske bratske zajednice, zbog probe kulturno umjetničkog programa, koji će biti izveden tijekom svečanog mimohoda u povodu Dana pobjede i domovinske zahvalnosti.

Autobusni terminal bit će izmješten s Glavnog kolodvora južnije do Slavonske avenije, a to će improvizirano okretište koristiti linije 219, 220, 221, 234, 268 i 330. Autobusi linija 218, 281 ostat će u prometu i nakon početka posebne regulacije prometa, ali će voziti skraćeno također do zone istog raskrižja.

Kao i prethodnih dana u vrijeme uvježbavanja i generalne probe mimohoda, autobusne linije 229, 166, 310, 311 i 313 od svojih će odredišta redovnim trasama voziti do Muzeja suvremene umjetnosti, a u suprotnom smjeru polaziti sa stajališta Bundek.

Za tramvajski će promet biti zatvorena Ulica grada Vukovara na dijelu od Avenije Marina Držića do Savske ceste, ali će se Savskom u nastavku prema jugu voziti bez ograničenja. Linije 3 i 5 za vrijeme obustave prometa Ulicom grada Vukovara, vozit će preko Glavnog kolodvora, dok će linija 13 biti preusmjerena na Savski most, priopćeno je iz ZET-a.

Komentiraj

FOTO:Marko Lukunic/PIXSELL
PODIJELI
Djelatnost je Hine prikup­lja­nje i razaši­lja­nje što potpunijih či­njeničnih i objektivnih novinsko-agencijskih informacija o zbi­va­njima u Republici Hrvatskoj i svijetu za potrebe medija i drugih sudionika društvenoga, političkoga, kulturnog i gospodarskog života.