Dinamo i Vardar večeras su igrali prijateljsku utakmicu u Sloveniji (4:1), a tamo se nalazio i prvi čovjek Dinama Zdravko Mamić, kojem su USKOK-ovi istražitelji u pratnji policije u četvrtak rano ujutro počeli pretraživati kuću i poslovne prostore, prenosi Jutarnji list.

Ministar policije Ranko Ostojić u razgovoru za Novu TV kazao je kako se Mamića pokušavalo konaktirati dva puta tijekom dana, ali prema njegovim riječima, on se nije javljao.

“Ostojić je klasičan lažov i manipulator. Ja sam asistirao njegovim djelatnicima tijekom pretrage i razgovarao s njihovim čovjekom koji je bio šef svima koji su se tada nalazili u mojoj kući”, izjavio je Mamić.

  • “Ostojić je klasičan lažov i manipulator”, rekao je Mamić.
  • “Nisam dobio poziv niti iz policije ni od odvjetnice”, dodao je.

Nakon što je okupljenim novinarima pokazao ispis poziva na mobitelu, bilo je vidljivo da ga nitko nije zvao u 15.25 kako je govorio ministar Ostojić.

“Nisam dobio poziv niti iz policije ni od odvjetnice. Posljednji put sam razgovarao s Ivanom Šestakom u 14.52, inače djelatnikom policije i to na temu da mu otvorim neke nekretnine koje imam u posjedu, a koje ljudi koji su bili tamo nisu htjeli otvoriti policiji jer policija nije imala nalog. Riječ je o nekretninama u Cvjetnom naselju. Razočarao me ministar Ostojić, imao sam ga priliku vidjeti nekoliko puta. Plakao sam i krvario kad mu je život bio ugrožen. Ovo što danas radi je ‘reality show’ koji pokazuje da je sve točno što sam već ranije rekao, odnosno kako se radi o politici i klasičnoj sačekuši. Ovo je djelo njegovog šefa Milanovića i njega osobno. Naravno da ću se javiti kad dobijem poziv, ali nitko me nije zvao. Pet puta sam pitao odvjetnicu i policiju koja je bila ujutro kod mene da li trebam doći, ali nitko nije rekao da moram”, rekao je Mamić.

Komentiraj