Rijeka je novi prvak Hrvatske, a na osvajanju prvog naslova prvaka preko Facebooka im je čestitao i Zdravko Mamić.

“Igračima, upravi na čelu s predsjednikom Damirom Miškovićem, kao i treneru Matjažu Keku te njegovim suradnicima čestitam na osvajanju njihovog prvog, povijesnog naslova nogometnog prvaka Republike Hrvatske! Svjedoci smo da su njihova ulaganja, trud, vizija, rad i želja za napretkom posljednjih godina podigli kvalitetu hrvatskog klupskog nogometa, te su ove sezone nagrađeni fantastičnim uspjehom u nikada uzbudljivijoj završnici MAXtv Prve lige. Nadam se da će uzbudljivost i sve veća koncentracija kvalitetnih klubova u domaćem prvenstvu privući na stadione mlađe navijače, te potaknuti vladajuće strukture na intenzivnije ulaganje u sve lošiju infrastrukturu naših nogometnih klubova. Rijeci još jednom od srca čestitam, te im želim da u najboljem svjetlu predstave hrvatski nogomet u kvalifikacijama za UEFA Ligu prvaka!”, napisao je Mamić.

Igračima, upravi na čelu s predsjednikom Damirom Miškovićem, kao i treneru Matjažu Keku te njegovim suradnicima čestitam…

Posted by Zdravko Mamić on 21. svibnja 2017

Rijeka je u nedjelju slavila protiv Cibalije sa 4:0 i matematički osigurala naslov prvaka. Trofej će primiti u subotu na Maksimiru, nakon utakmice posljednjeg kola HNL-a protiv Dinama.

Komentiraj