facebook

Goran Mišanović (29) iz Modriče u Bosni i Hercegovini u nedjelju oko podneva ubio je iz vatrenog oružja svoju trogodišnju kćer, a onda se i sam ubio, pišu Nezavisne novine.

Iako policija još ne navodi razloge ovog okrutnog čina, poznanici pričaju da je uzrok najvjerojatnije propali brak. Prije tjedan dana supružnici su se službeno razveli, što on nije mogao podnijeti. Prijetnju koju su njihovi poznanici čuli da će ona „za cijeli život zažaliti“ nitko nije uzimao za ozbiljno, ili barem nije mislio da će joj se osvetiti na tako okrutan način.

U zajedničkom životu tragičnog bračnog para bilo je trzavica i odlazaka, ali su se uvijek nakon nekog vremena pomirili i nastavljali dalje zajedno živjeti, no to je bilo daleko od idealnog braka, kažu oni koji su ih poznavali.

– Djevojčica je s njim bila za vikend i on je uradio to što je uradio. Svi smo šokirani zbog tog njegovog čina – rekao je jedan od susjeda dodajući kako je muškarac telefonom pozivao svoju bivšu suprugu da mu se vrati, no ona se na to oglušila.

Komentiraj

FOTO:facebook
PODIJELI
NACIONAL je već 20 godina najutjecajniji politički tjednik u Hrvatskoj.