Završena je nagradna igra za korisnike MultiPlusCarda u kojoj je podijeljeno jedanaest nagrada, a glavna nagrada, paket MultiPlusCard partnera vrijedan 180 tisuća kuna otišao je u Zlatar Bistricu.

Glavni nagradni paket uključuje 60 tisuća kuna za kupnju u Konzumu, 50 tisuća kuna na potrošačkoj kartici ZABE, 20 tisuća kuna za putovanje Atlasom te još 12 vrijednih nagrada.

MultiPlusCard je pripremio i vrijedne nagrade za još deset sretnih korisnika koji su u prosincu prilikom kupnje koristili svoju MultiPlusCard karticu.

Izvlačenje dobitnika održalo se 17. siječnja, a sretna dobitnica glavne nagrade Biserka Čehulić, nije krila oduševljenje nagradom.

“Nisam mogla vjerovati kad su me nazvali i čestitali mi na osvojenoj nagradi. Presretna sam što mogu sa svojim unucima podijeliti nagradu i priuštiti im puno toga što žele. Također, dio iznosa koji sam dobila na poklon kartici Konzuma iskoristit ću za kupnju namirnica i proizvoda te pokloniti udruzi za nezbrinutu djecu u Zlatar Bistrici. Veseli me da mogu pomoći te dio nagrade podijeliti s onima koji trebaju našu pomoć”, rekla je Biserka Čehulić.

“MultiPlusCard program pruža dodatnu vrijednost svim svojim korisnicima, a nagradnom igrom pod imenom ‘Najbolja godina u životu’, odlučili smo obradovati našeg najsretnijeg korisnika. Posebno nas veseli i to što je gospođa Čehulić odlučila i podijeliti svoju nagradu s potrebitima u društvu, što je pravi dokaz da je nagrada otišla u dobre ruke”, izjavila je prilikom predaje nagrade direktorica marketinga MultiPlusCarda, Marina Cikutović

U nagradnoj igri sudjelovalo je više od 800 tisuća korisnika koji su provlačili MultiPlusCard karticu ili su plaćali karticama ZABE i sakupljali bodove u razdoblju od 1. do 31. prosinca prošle godine.

Komentiraj