Američkoj soul pjevačici Aliciji Keys, koja će 28. svibnja nastupiti u zabavnome dijelu programa uoči finala Lige prvaka na milanskome stadionu San Siru, pridružit će se talijanski tenor Andrea Bocelli, izvijestila je UEFA.

Dvije glazbene zvijezde pjevat će na svečanosti koja će se prenositi u 220 zemalja, a prethodit će najzačajnijoj utakmici u klupskom nogometu koju će, po procjenama uživo pratiti 180 milijuna ljudi.

Iz Europskoga nogometnog saveza su kazali da očekuju kako će nastup dviju glazbenih zvijezda pojačati interes za finalnu utakmicu Lige prvaka.

“Iznimno sam počašćen što mi je pružena prilika da aktivno sudjelujem u ovom velikom događaju. Nastojat ću otpjevati himnu Lige prvaka najbolje što mogu i zahvaljujem svima koji su mi to omogućili”, kazao je Andrea Bocelli.

Himnu Lige prvaka napisao je 1992. britanski skladatelj Tony Britten.

U finalu najprestižnijeg europskog nogometnog natjecanja u subotu će zaigrati Real Madrid i Atletico Madrid.

Komentiraj

FOTO:facebook.com
PODIJELI
Djelatnost je Hine prikup­lja­nje i razaši­lja­nje što potpunijih či­njeničnih i objektivnih novinsko-agencijskih informacija o zbi­va­njima u Republici Hrvatskoj i svijetu za potrebe medija i drugih sudionika društvenoga, političkoga, kulturnog i gospodarskog života.