Više od nedjeljnog pooraza od Dinama, igrače i navijače Hajduka zaboljela je vijest o dugoj pauzi napadača Marka Futacsa, koji je zaradio ozljedu prednjeg križnog ligamenta lijevog koljena, te će s terena izbivati do sljedeće godine.

Suigrači mađarskog napadača na društvenim su medijima Futacsu poželjeli brz oporavak.

Ovo je Hajduk! ❤️💙 #bigsupportofteammates 💪👍🔴🔵

A post shared by HNK Hajduk Split (@hnkhajduk) on

Futacs je objavio poruku zahvale svima koji mu pružaju podršku, te naglasio da će uz ‘jaku vojsku’ uz njega naporno raditi da se što prije vrati na travnjak.

“Dobar dan prijatelji! Prije svega, želim vam zahvaliti na srdačnim porukama podrške koje mi daju veliku snagu i olakšavaju mi put povratka na travnjak. Kao što znate, ovo je za mene vrlo teško razdoblje. Prošli put uspio sam bez vas… Ali sada, siguran sam da će mi biti puno puno lakše jer imam novu obitelj – moj Klub i naše navijače koji stoje iza mene! Ove poruke će me svakodnevno podsjećati koliko jaku ”vojsku” imam uz sebe i radit ću što jače da vas ponovo učinim ponosnim. Hvala svima! Hajduk živi vječno!”, napisao je prošlogodišnji najbolji strijelac HNL-a Futacs na Instagramu.

Dobar dan prijatelji! Prije svega, želim vam zahvaliti na srdačnim porukama podrške koje mi daju veliku snagu i olakšavaju mi put povratka na travnjak. Kao što znate, ovo je za mene vrlo teško razdoblje. Prošli put uspio sam bez vas… Ali sada, siguran sam da će mi biti puno puno lakše jer imam novu obitelj – moj Klub i naše navijače koji stoje iza mene! Ove poruke će me svakodnevno podsjećati koliko jaku ''vojsku'' imam uz sebe i radit ću što jače da vas ponovo učinim ponosnim. Hvala svima! Hajduk živi vječno! <3🔴🔵 Hello my friends! First of all, I would like to say thank you to everybody for kind messages that will give me strength and it will show me the way back to the pitch. It's a difficult time for me right now. Last time I won without you… But now, I'm sure it will be much much easier because I have a new big family – my Club and supporters who stay behind me! These messages will remind me everyday that a strong army is with me and i will work harder and harder to make all of you proud again! Hvala <3 HZV!🔴🔵

A post shared by MarkoFutacs⚽️⚽️IX Hajduk Split (@markofutacs) on

Komentiraj