Zagrebačka policija objavila je kako je pretragom 31-godišnjaka i njegovog stana našla drogu i digitalne vage s tragovima droge. Priveden je u pritvor uz kaznenu prijavu zbog neovlaštene proizvodnje i prodaje droga.

“Osumnjičeni je prilikom provjere identiteta policijskim službenicima iz svog ruksaka dragovoljno izručio 600,6 grama marihuane pakirane u jedan paket PE folije i dva vakuumirana PE paketa, 6 tableta MDMA pakirane u 3 PE paketića, 2,6 grama amfetamina pakiranog u PE vrećicu te digitalnu vagu s tragovima droge, dok mu je tijekom kriminalističkog istraživanja oduzeto 1.900 kuna za koje se sumnja da su pribavljeni preprodajom droge”, priopćila je policija.

“Pretragom stana kojim se koristi osumnjičeni, policijski službenici su jučer pronašli su ukupno 22.493 grama marihuane pakirane u 22 PE paketa, 26 grama amfetamina pakiranog u jedan PE paketić, četiri digitalne vage te aparat i vrećice za vakuumiranje droge te pištolj marke Astra-Unceta kalibra 6,35 mm, s pripadajućim spremnikom i 45 komada streljiva kalibra 6,35 mm”, dodaje se u priopćenju zagrebačke policije.

Komentiraj