U riječkom istražnom zatvoru zadržan je 21-godišnjak s područja Gorskog kotara, kojega Općinsko državno odvjetništvo sumnjiči da je u petak pod utjecajem alkohola napao svog oca, a u pokušaju da u njega puca iz pištolja spriječili su ga policajci.

Tužiteljstvo je u ponedjeljak priopćilo kako se osumnjičeni 20. studenoga u obiteljskoj kući posvađao s ocem te ga rukama uhvatio za vrat.

Iz zaključanog ormara potom je uzeo pištolj marke “crvena zastava” i napunio ga streljivom, a u namjeri da puca u oca spriječili su ga policajci koji su stigli na intervenciju. Odluku o njegovu zadržavanju u istražnom zatvoru, pod sumnjom u kazneno djelo nasilja u obitelji, donio je sudac istrage riječkog Županijskog suda, zbog opasnosti od utjecaja na svjedoke i ponavljanja kaznenog djela.

Komentiraj

FOTO:Pixabay
PODIJELI
Djelatnost je Hine prikup­lja­nje i razaši­lja­nje što potpunijih či­njeničnih i objektivnih novinsko-agencijskih informacija o zbi­va­njima u Republici Hrvatskoj i svijetu za potrebe medija i drugih sudionika društvenoga, političkoga, kulturnog i gospodarskog života.