Putnici putničkog zrakoplova na letu iz SAD-a u Singapur morali su čekati da se iskrcaju i preuzmu prtljagu nakon prijetnje bombom, objavili su lokalni mediji.

Singapurska zrakoplovna tvrtka  potvrdila je da je dobila prijetnju bombom na letu iz San Francisca u Singapur. Zrakoplov se sigurno spustio u nedjelju i prijetnja je prijavljena vlastima, prenijela  je lokalna internetska stranica TODAYonline.

Iskrcavanje putnika iz zrakoplova odgođeno je za otprilike sat i pol i putnici su kasnije čekali blizu dva sata na svoju prtljagu dok su provedene potrebne kontrole.

” Bili smo … parkirani na udaljenom dijelu piste i nisu nam dane nikakve daljnje informacije, osim da čekamo upute kontrole zračnog prometa”, rekao je jedan putnik.

“Pilot je objavio da će zrakoplov  zbog sigurnosnih razloga biti zadržan na pisti i da će nas autobus  zračne luke odvesti do terminala”, dodao je.

Komentiraj

FOTO:Dan Kitwood/Getty Images
PODIJELI
Djelatnost je Hine prikup­lja­nje i razaši­lja­nje što potpunijih či­njeničnih i objektivnih novinsko-agencijskih informacija o zbi­va­njima u Republici Hrvatskoj i svijetu za potrebe medija i drugih sudionika društvenoga, političkoga, kulturnog i gospodarskog života.