Hrvatski košarkaški reprezentativac Bojan Bogdanović propustit će večerašnju utakmicu s Grčkom na Eurobasketu zbog udarca glavom u parket na sinoćnjoj utakmici protiv Slovenije. Kako doznaje NovaTV, radi se o lakšem potresu mozga.

Nakon dvostrukih pregleda u nedjelju, Bogdanović je potpuno priseban te je čak inzistirao na tome da večeras zaigra protiv Grka. Ipak, hrvatski izbornik Velimir Perasović neće riskirati te će Bogdanovića ostaviti na tribinama.

 

  • “Neće sigurno zaigrati protiv Grčke, iako je on sam tražio da igra. Vidjet ćemo kako će se situacija razvijati u narednih nekoliko dana, no trebao bi biti spreman za utorak i utakmicu protiv Makedonije”, rekao je izvor iz Hrvatskog košarkaškog saveza za NovuTV.

 

Podsjetimo, Bogdanović je u 25. minuti nastradao u sudaru s Nebojšom Joksimovićem koji je pokušao blokirati njegovo zakucavanje. Bogdanović je nezgodno pao i snažno udario glavom o parket, te ostao ležati. Iznesen je do hrvatske klupe, gdje se još neko vrijeme zadržao, a potom je u pratnji liječnika napustio.

“Pet puta me tražio da uđe u igru. Znate kakav je Bojan, koliko je tvrdoglav i pozitivan lik, koji bi dao sve da uđe u igru. No, ne postoji taj rezultat koji bi dopustio da se nečije zdravlje ugrozi”, rekao je nakon jučerašnje pobjede nad Slovenijom Perasović.

Komentiraj