DUGOGODIŠNJI ‘VANJSKI SURADNIK’ NOGOMETNOG KLUBA ZADAR i optuženik za teške financijske malverzacije ponovno je, zahvaljujući glasovima malih klubova iz provincije, ali i ignorantskom stavu DORH-a, izabran za šefa županijskog HNS-a

Reno Sinovčić, dugogodišnji “vanjski suradnik” Nogometnog kluba Zadar i optuženik za teške financijske malverzacije kojima je sa suradnicima kroz predstečajnu nagodbu tvrtke VOX nezakonito zaradio više od 121 milijun kuna – između ostalog upravo na štetu ovog kluba – prošlog tjedna ponovno je izabran za predsjednika Nogometnog saveza Zadarske županije. Skupština je održana tek iz drugog pokušaja jer na prvome nije bilo kvoruma, a svoj reizbor Sinovčić može zahvaliti glasovima malih nogometnih klubova mahom iz provincije jer mu NK Zadar i NK Biograd, trećeligaši koji su nositelji kvalitete, nisu dali podršku.

Pročitajte članak u cijelosti na našem digitalnom izdanju.

 

Komentiraj

FOTO:Pixsell
PODIJELI
Rođen 1980. godine, novinarstvom se bavi od praga punoljetnosti. Nakon deset godina staža kao novinar i urednik u dnevniku Slobodna Dalmacija intenzivno surađuje s nizom hrvatskih i regionalnih medija - od tportala i dalmatinskog portala preko tjednika Forum, Aktual i Nacional do Al Jazeere. Živi i radi u Splitu.