Sedamnaesto izdanje Microsoft WinDays konferencije namijenjeno je predstavnicima gospodarstva, javne uprave, ICT stručnjacima, poduzetnicima te pripadnicima akademske zajednice i medija.

Najveći susret stručnjaka iz businessa, marketinga i IT industrije u Republici Hrvatskoj održat će se sljedeće godine od 25. do 28. travnja na lokaciji Valamar Isabella Island Resort, na otoku Sveti Nikola u neposrednoj blizini Poreča. Early bird prijave za konferenciju, koje predstavljaju povoljnije cijene kotizacija traju do 26. veljače 2017. godine.

U poslovnom dijelu konferencije WinDays17, od 25. do 26. travnja, sudionici će dobiti vrijedne savjete i informacije o tome kako angažirati korisnike putem novih proizvoda i usluga, kako optimizirati poslovanje i transformirati svoj proizvod te kako osnažiti zaposlenike s novim alatima i uvidima. Tehnološki dio Konferencije donosi novosti i trendove iz IT svijeta, u čemu će uživati mnogobrojni ‘IT-jevci’ od 26. do 28. travnja.

Drugu godinu zaredom Konferencija se održava na otoku Sv. Nikola na kojem je prošle godine za vrijeme Konferencije sudjelovalo 1 700 osoba.

windays17-porec-sv-nikola

“Prošlogodišnja rekordna posjećenost WinDays konferencije potvrdila je da su WinDaysi već godinama najvažnije mjesto okupljanja ljudi iz različitih branši, koji ovdje grade mrežu kontakata, ostvaruju nove suradnje te dobivaju informacije o tome kako iskoristiti moć tehnologije za vlastiti uspjeh. U tom smjeru nastavljamo i u 2017. godini. Na prethodnoj WinDays konferenciji naglasak je bio na pokretanju ideja, a ove ćemo se godine fokusirati na njihovu implementaciju, odnosno na iskorištavanje potencijala, o čemu će se govoriti na brojnim zanimljivim i aktualnim predavanjima i okruglim stolovima. Prošle godine smo prvi put održali Konferenciju na otoku sv. Nikola u Poreču i dojmovi su vrlo dobri. Recimo da imamo otok rezerviran samo za posjetitelje WinDaysa te stoga ostajemo na istoj lokaciji”, izjavio je Ivan Vidaković, direktor Microsoft Hrvatska i Bosna i Hercegovina.

Novosti o WinDays17 konferenciji moći ćete redovito pratiti na sljedećim komunikacijskim platformama www.windays.hr i na društvenim mrežama Facebooku, Twitteru, YouTubeu i LinkedINu.

wd17_logo

Komentiraj