Marin Čilić i Roger Federer u srijedu će u 14 sati po hrvatskom vremenu izaći na središnji teren All England Cluba kako bi odigrali četvrtfinalni meč trećeg Grand Slam turnira sezone na wimbledonskoj travi.

Zbog pomičnog krova nad središnjim terenom, satnicu odigravanja njihova dvoboja ne može pokvariti ni kiša koja je ove godine dosta poremetila turnirski raspored pa su organizatori bili prisiljeni po četvrti put u 129-godišnjoj povijesti aktivirati i središnju, inače slobodnu nedjelju. Nakon Čilića i Federera na središnji će teren Britanac Andy Murray i Francuz Jo-Wildried Tsonga.

Na terenu 1 je za 14 sati predviđen početak dvoboja Amerikanca Sama Querreyja i Kanađanina Miloša Raonića, dok će nakon njih igrati Čeh Tomaš Berdych i Francuz Lucas

Komentiraj

FOTO:FaH
PODIJELI
Djelatnost je Hine prikup­lja­nje i razaši­lja­nje što potpunijih či­njeničnih i objektivnih novinsko-agencijskih informacija o zbi­va­njima u Republici Hrvatskoj i svijetu za potrebe medija i drugih sudionika društvenoga, političkoga, kulturnog i gospodarskog života.