Engleski nogometni prvoligaš West Ham, kojeg vodi bivši hrvatski izbornik Slaven Bilić, dogovorio je s Barcelonom otkup ugovora 27-godišnjeg kamerunskog reprezentativca Alexa Songa koji je prošlu sezonu proveo na posudbi među “čekićarima”.

“Dogovorili smo se. Ako zdravstveni pregled prođe u redu potpisat ćemo ugovor. Song trenutačno ima problema s ozlijeđenim koljenom i nemoguće je očekivati da će se oporaviti za dva dana. Do 1. rujna ima dosta vremena da se oporavi i onda može ostati u klubu”; izjavio je suvlasnik West Hama David Sullivan. Nagađa se da je “otkupna cijena” za njegov ugovor pet milijuna eura.

Song je šest godina igrao za Arsenal i dvije za Barcelonu, a osim ta dva kluba nosio je i dresove  Bastie i Charltona. Za reprezentaciju Kameruna je odigrao 48 utakmica.

Komentiraj

FOTO:GETTY IMAGES
PODIJELI
Djelatnost je Hine prikup­lja­nje i razaši­lja­nje što potpunijih či­njeničnih i objektivnih novinsko-agencijskih informacija o zbi­va­njima u Republici Hrvatskoj i svijetu za potrebe medija i drugih sudionika društvenoga, političkoga, kulturnog i gospodarskog života.