Predsjednik Hrvatske narodne stranke Ivan Vrdoljak u četvrtak je izjavio kao mu se čini da pregvori predugo traju. “Očito je došlo do problema oko podjela plijena, a na početku je trebala biti mantra da je važna budućnost građana, a ne podjela fotelja”, rekao je Vrdoljak.

“Most je jedan parazit koji se hrani se supstancom drugih stranaka, traže načine kako bi zakomplicirali pregovore i otišli u opoziciju”, komentirao je Vrdoljak. Ponovio je kako se njihov stav nije promijenio – HNS će biti opozicija. “Moguće da Most ne želi preuzeti odgovornost kako bi nastavio biti u opoziciji i nastavio biti parazit u hrvatskoj politici”, dodao je Vrdoljak gostujući na N1 televiziji.

Zamoljen da komentira davanje potpisa Plenkoviću šest zastupnika Narodne koalicije, pet HSS-ovih i jedan HSU-ov , Vrdoljak kaže da HDZ traži izlaz od destabilirajućeg Mosta. “Kada se pogleda istina, Most ne može biti partner nikome, pa ni svojim biračima, i onda se dođe do situacije da se traži alternativa”, zaključio je Vedroljak.

Komentiraj