Predsjednik Hrvatske narodne stranke i potpredsjednik Sabora Ivan Vrdoljak u ponedjeljak je, nakon simulirane sjednice Hrvatskog sabora za učenike srednjih škola o Zakonu o mirenju, dao izjavu medijima o stanju u Agrokoru.

Naglasio je kako je kriza u Agrokoru nastupila zbog lošeg vođenja politike u sustavu tog koncerna i nema veze s geopolitikom. “Kriza je došla zbog lošeg upravljanja i neznanja, ne rješava se na dobar način, ni dovoljno brzo i efikasno. Nadam se da će se ipak ubrzati taj proces i da će se spasiti proizvođači i dobavljači”, rekao je.

Komentirao je i izjavu Franje Gregurića, koji tvrdi da je kriza u Agrokoru kazna Vladimira Putina Hrvatskoj. “Zbog svih izgovorenih laži, počinjem sumnjati u istinitost izgovorenih riječi Bože Petrova i Nikole Grmoje. Pozivam ih da čuvaju dignitet i dostojanstvo drugih osoba i da govore istinu, a kada se dokažu njihove tvrdnje, tek ih tada možemo komentirati, budući da ja ta saznanja nemam”, rekao je Vrdoljak komentirajući tvrdnje iz Mosta da na premijera Plenkovića utječu Nikica Valentić i Franjo Gregurić te da oni vladaju Hrvatskom.

Komentiraj