Zbog jakog vjetra na dionici Jadranske magistrale između Senja i Svete Marije Magdalene promet je zabranjen za autobuse na kat, motocikle i vozila s kamp prikolicama (I.skupina vozila), a jak vjetar usporava promet i na dionici autoceste A1 između tunela Sveti Rok i vijadukta Božići, izvijestio je u srijedu Hrvatski autoklub (HAK).

Magla mjestimice smanjuje vidljivost u Lici, osobito na dionici autoceste A1 između tunela Mala Kapela i čvora Otočac te od Gospića do tunela Sveti Rok.

Zbog teške prometne nesreće na vijaduktu Drežnik, na autocesti A1, između čvorova Novigrad i Karlovac, u smjeru Zagreba promet je prekinut, a obilazak je dionicom čvor Novigrad i dalje prema Karlovcu državnom cestom DC3.

Zbog početka nove školske godine u prometu sudjeluje povećan broj djece. HAK vozače poziva na dodatni oprez i obavezno poštivanje ograničenja, osobito u blizini škola i vrtića, ali i na cestama u naseljima koje vode u smjeru škola.

Na graničnim prijelazima nema čekanja.

Trajekti i katamarani plove redovito.

Komentiraj

FOTO:FaH
PODIJELI
Djelatnost je Hine prikup­lja­nje i razaši­lja­nje što potpunijih či­njeničnih i objektivnih novinsko-agencijskih informacija o zbi­va­njima u Republici Hrvatskoj i svijetu za potrebe medija i drugih sudionika društvenoga, političkoga, kulturnog i gospodarskog života.