Na važnijim cestovnim pravcima promet je rijedak do srednje gust. Zbog niskih temperatura moguća je poledica, posebice na mostovima i nadvožnjacima. Mogući su odroni na cestama u gorju te duž Jadranske ( DC8) i Ličke (DC1) magistrale, navodi se u jutrošnjem izvješću Hrvatskog autokluba (HAK).

 Na dionicama cesta gdje se zbog radova vozi uz privremenu regulaciju prometa, zbog suženja kolnika i manje protočnosti vozila, mogući su tijekom dana povremeni zastoji.
 Na autocesti A6 Rijeka-Zagreb zbog radova u tunelu Veliki Gložac u smjeru Zagreba vozi se jednim trakom usporeno.
 Vozi se uz privremenu regulaciju prometa na cestama: DC1 Sinj-čvor Klis Grlo na predjelu Križice, kod Hrvaca i od 7 do 16 sati (osim vikendima) na dionici Vrlika-Sinj kod mjesta Kukuzovac; DC8 Jadranskoj magistrali u Podstrani; DC28 Novi Glog-Kenđelovac; DC116 na otoku Hvaru između Hvara i Starog Grada.
 Zbog karnevalske manifestacije, 8. veljače od 12 do 15 sati, povremeno će se prekidati promet na državnim cestama u Kninu DC1 i DC33 – dio Tomislavove ulice, Trg Oluje, ulica dr. Franje Tuđmana i Zvonimirova ulica. Tranzitni promet preusmjerit će se ŽC6058 preko Biskupije.
 Trajekti i katamarani plove prema redu plovidbe.  Do 18. travnja zbog radova na trajektnom pristaništu u Loparu, ne plovi trajekt na liniji Valbiska (otok Krk) – Lopar (otok Rab).

Komentiraj

FOTO:Tomislav Miletic/PIXSELL
PODIJELI
Djelatnost je Hine prikup­lja­nje i razaši­lja­nje što potpunijih či­njeničnih i objektivnih novinsko-agencijskih informacija o zbi­va­njima u Republici Hrvatskoj i svijetu za potrebe medija i drugih sudionika društvenoga, političkoga, kulturnog i gospodarskog života.