Magla mjestimice smanjuje vidljivost i usporava vožnju u Lici, a ima je i na autocesti A1 između čvora Gospić i tunela Sveti Rok. Kolnici su mjestimice mokri i skliski u Gorskom kotaru, a vlažni u Lici i Slavoniji. Zbog niskih temperatura moguća je poledica, posebice na mostovima i nadvožnjacima., izvijestio je jutros Hrvatski autoklub (HAK).

Mogući su odroni na cestama u gorju te duž Jadranske DC8 i Ličke DC1 magistrale. Na dionicama cesta gdje se zbog radova vozi uz privremenu regulaciju prometa, zbog suženja kolnika i manje protočnosti vozila, mogući su zastoji.

Na autocesti A6 Rijeka-Zagreb zbog radova u tunelu Veliki Gložac u smjeru Zagreba vozi se jednim trakom usporeno.

Vozi se uz privremenu regulaciju prometa na cestama: DC1 Sinj-čvor Klis Grlo na predjelu Križice, kod Hrvaca i od 7 do 16 sati (osim vikendima) na dionici Vrlika-Sinj na predjelu Ustića Draga i kod mjesta Kukuzovac, DC8 Jadranskoj magistrali u Podstrani, i na DC28 Novi Glog-Kenđelovac.

Na graničnim prijelazima nema dužih čekanja.

Trajekti i katamarani plove prema redu plovidbe. Do 18. travnja zbog radova na trajektnom pristaništu u Loparu, ne plovi trajekt na liniji Valbiska (otok Krk) – Lopar (otok Rab).

Komentiraj

FOTO:Nikola Cutuk/PIXSELL
PODIJELI
Djelatnost je Hine prikup­lja­nje i razaši­lja­nje što potpunijih či­njeničnih i objektivnih novinsko-agencijskih informacija o zbi­va­njima u Republici Hrvatskoj i svijetu za potrebe medija i drugih sudionika društvenoga, političkoga, kulturnog i gospodarskog života.