Dvoje u kupovinu, petero na posao, sedmero na godišnji odmor, novi Volkswagen Caddy prihvaća život onakvim kakav jest.

Pouzdan, fleksibilan i svestran, ovaj model sad je još funkcionalniji i udobniji. Novi upečatljivi dizajn oduševljava oštrijim, preciznijim i dinamičnijim linijama, a tu su široka klizna vrata te brojne inovacije i detalji.

Oštrije linije, dinamičniji prednji dio i markantan stražnji dio vozila

Posebno su usavršeni novi stražnji dio sa spojlerom i naglašeniji sportski dizajn prednjeg dijela s tri kromirane ukrasne letvice. Dojmljiv izgled vozila dodatno naglašavaju novooblikovana vanjska zrcala, upečatljiva prednja glavna svjetla te stražnja svjetla jasnih obrisa. Unatoč tome novi Caddy Van ostaje ono što je oduvijek bio – svestrano i praktično vozilo za gospodarsku namijenu, kao i za cijelu obitelj.

caddy-van-1

Unutrašnjost najviše kvalitete

U unutrašnjosti novog Caddyja dočekat će Vas čak sedam izuzetno udobnih sjedala, poboljšana akustika unutrašnjosti i novi kvalitetno obrađeni kokpit s brojnim dobro osmišljenim pretincima za odlaganje. Birati možete između brojnih novih radiouređaja i infotainment sustava – kako biste bili još bolje umreženi i informirani.

Istaknimo navigacijski sustav ‘Discover Media’, sustav Car-Net ‘App Connect’ koji odabrane aplikacije vašeg pametnog telefona se ‘reflektira’ na zaslonu radiouređaja ili navigacijskog sustava, Connectivity paket, USB portove…

caddy-van-3

Nova generacija ekoloških motora

Očekuje Vas nova generacija motora, koja očarava svojom mirnoćom rada i štedljivošću. Svaki od ovih motora serijski se isporučuje s paketom mjera BlueMotion Technology te ispunjava normu ispušnih plinova Euro 6. Naglasimo niske potrošnje goriva od prosječno 4.2 l/100 km…

Novi TDI motori. Štedljivi 2.0 l turbo dizelski motori s Common Rail izravnim ubrizgavanjem dostupni su u četiri različita stupnja snage. Standardni 90 kW motor uvijek je opremljen pogonom na sve kotače 4MOTION. Po želji se 110 kW motor s pogonom na sve kotače 4MOTION može čak kombinirati s automatiziranim mjenjačem s dvije spojke DSG1.

Novi TSI motori. Spoj izravnog ubrizgavanja i turbopunjenja pretvara benzinske motore, koji se odlikuju mirnoćom rada, u posebno učinkovite i izuzetno snažne pogone. Sa 1.4 l motorom se osim toga prvi puta može kombinirati TSI motor s automatiziranim mjenjačem s dvije spojke DSG.1.

caddy-van-4

Novi sustavi potpore za vozača i sigurnosne značajke modela

Kako bi svaka vožnja završila onako opušteno kako je i počela, u novom Caddyju se kriju brojni sigurnosni sustavi koji u kritičnim situacijama mogu preventivno intervenirati. Osim toga vozilo se po želji može opremiti brojnim inovativnim sustavima potpore za vozača. Oni mogu pridonijeti još udobnijoj vožnji.

Kamera za vožnju unatrag ‘Rear View’ omogućuje pogled iza vozila te pruža podršku prilikom parkiranja.

Uređaj za reguliranje brzine uključujući sustav za ograničenje brzine održava željenu brzinu odnosno ograničava najvišu brzinu na individualno namještenu vrijednost

Sustav prepoznavanja umora preporučuje stanku preko vizualnih i akustičnih signala čim kod vozača prepozna ponašanje u vožnji koje ukazuje na umor.

Potpora pri kočenju prepoznaje kojom brzinom se aktivira papučica kočnice. Kod refleksnog kočenja ili kočenja u nuždi brže se stvara puni kočioni tlak.

Novi Caddy Van serijski je opremljen vozačevim i suvozačevim zračnim jastukom te bočnim zračnim jastucima za glavu…

caddy-van-2

Komentiraj