U gradskom derbiju u subotu od 17 sati, Hajduk na Poljudu dočekuje Split. Trener Damir Burić danas je najavio utakmicu, kazavši kako se vesele utakmici. Napomenuo je kako je njegova momčad spremna, iako ima velikih problema s ozljedama.

Hajduku nedostaju Ohandza, Mujan, Tudor i Milić, a Burić kaže kako ima problema i s Bilijem i Bencunom. “Imamo samo 16 zdravih igrača, ali mislim da ćemo imati dobru ekipu protiv Splita”, rekao je Burić.

Iako je protiv Dinama zaradio crveni karton, u momčad se vraća Jefferson, koji je od Disciplinske komisije zaradio ‘samo’ novčanu kaznu od tri tisuće kuna. Burić je javnost pozvao da ne traži nedostatke mladom Brazilcu. “Tek su mu 22 godine, sve je bolji. Vjerujem da će biti vrlo kvalitetan igrač u budućnosti”, poručio je Burić.

Utakmicu je za službene stranice kluba najavio i Josip Juranović, koji je postao važan kotačić u momčadi Hajduka. “Osjećam kako sam u ovom periodu napredovao, naročito u brzini i snazi”, kaže Juranović koji je prije samo godinu dana igrao u trećoj ligi.

Rođeni Zagrepčanin kaže kako je momčad Splita vrlo zgusnuta u sredini. Istaknuo je Bagarića i Franjića kao najopasnije Splitove igrače. “Ali, mi igramo pred svojom publikom i zanimaju nas samo tri boda. I to ne samo u ovoj utakmici, cilj je biti stopostotan u obje utakmice prije zimske pauze”, rekao je Juranović.

Jurica Galoic/PIXSELL
Jurica Galoic/PIXSELL

Komentiraj