Nakon što su građani Zagreba pobijedili nad projektom postavljanja nove terase na Cvjetnom trgu, Index je proveo anketu među Zagrepčanima, kako bi ispitali što o svemu misle oni koji su često na Trgu i u njegovoj blizini.

Naš drugi sugovornik bio je puno oštriji prema gradonačelniku Zagreba.

‘Koga on vozi, to su cirkusarije!’, izjavio je jedan sugovornik dok je drugi kazao kako se sjeća da je gradonačelnik Bandić prije nekoliko dana branio terasu.

‘Pa neki dan je rekao da je sve po zakonu. Jučer sam ga slušao na Sljemenu, rekao je da su sve dozvole ishodovane i da će još drugdje dati dozvole ako bude trebalo. Živi bili pa vidjeli’, kazao je.

‘Bolesnik, ništa drugo nego bolesnik. Bolesnici su i svi oni koju su glasali za njega… Šta si on dozvoljava to je nevjerojatno. Ja sam na periferiji gradskoj, dvije godine nije došao postaviti mamce za miševe, ali za ovo se ima novaca, pa se ima za fontane, pa kaj sutra bude izmislil, svašta njemu pada na pamet’, rekao je sugovornik za Index.

‘Svašta je on obećao. Na Črnomercu je obećao da će se prvo pokriti potop i srediti raskrižje prije nego se izgradi Konzum, ništa od toga’, zaključio je drugi sugovornik.

Komentiraj