VIDEO: WENGER OPTIMISTIČAN “U lošem smo položaju, ali smo još uvijek unutra”

Menadžer Arsenala Arsene Wenger poručio je kako se njegova momčad još može kvalificirati u nokaut fazu Lige prvaka, unatoč tome što nakon dva kola ‘čuče’ na posljednjem mjestu skupine bez osvojenog boda. U prvom su kolu ‘Topnici’ poraženi od zagrebačkog Dinama, dok su sinoć ‘stradali’ od Olympiakosa. Arsenalu slijede dvije utakmice s münchenskim Bayernom.

“U lošem smo položaju, ali smo još uvijek unutra. U sljedećoj utakmici protiv Bayerna moramo ostvariti pozitivan rezultat”, rekao je Wenger u srijedu. Na novinarsko pitanje je li to bila njegova najgora europska večer, Wenger odgovara: “Ne. Pokušajte sjediti na klupi i izgubiti finale 2006. godine. Onda mi postavite isto pitanje.”

 

  • Arsenal se posljednjih 15 godina kvalificirao u nokaut fazu, a samo devet momčadi u povijesti natjecanja uspjelo je proći skupinu nakon dva početna poraza. Posljednji kojem je to uspjelo bio je Galatasaray u sezoni 2012./2013.

 

“Moramo vjerovati da se možemo nositi s Dinamom i Olympiakosom. Neki aspekti naše igre bili su vrlo dobri, ali nedostajalo nam je kvalitete u obrani. Žao mi je što smo dopustili lake golove, pogotovo na vlastitom terenu. A nedostajalo je i malo sreće”, objašnjava.

Vratar Ospina napravio je nevjerojatnu pogrešku te poklonio Grcima tri boda. “Niti jedan vratar nije otporan na pogreške. To se moglo dogoditi i Cechu.”

Komentiraj

PODIJELI
NACIONAL je već 20 godina najutjecajniji politički tjednik u Hrvatskoj.