“Barakude” naoštrenih peraja i hipersenzibiliziranih čula jedva čekaju večerašnje (20.20 sati) finale Svjetskog prvenstva u vaterpolu. Domaćini Mađari, velikani ovog sporta, i njihovih 10 tisuća vatrenih navijača na Margaretsegu također sanjaju zlato.

Sigurno je da slijedi veličanstvena sportska priredba, istinski spektakl s puno kandidata za “Oscara”. Među njima je svakako i kapetan reprezentacije Hrvatske Sandro Sukno, vjerojatno najbolji igrač strahovito napetog i teškog turnira. Epski polufinalni boj i trijumf nad Srbima u vaterpolskom “el classicu” je već zaboravljen.

“”Odmah smo se prebacili na finale tako da je ta utakmica iza nas. To je sve super, ali takav je sport i odmah te čeka novi protivnik. Želimo to zlato, igramo protiv domaćina i neće biti lako, ali mislim da imamo samopouzdanje i da možemo odigrati na vrhunskom nivou.” – rekao je Sukno za Nova TV a prenio gol.hr (VIDEO).

Mađari su fenomenalni.

”Došli su do finala znači da dobro igraju. Igraju pred svojim navijačima i bit će sve na njihovoj strani. Treba biti dobro fizički i psihički spreman i izdržati te 32 minute. Nadam se da ćemo mi biti ti koji će pobijediti, dižemo se iz utakmice u utakmicu.’

Komentiraj