Ime novootvorenog kluba Gooshter u sklopu splitskog Hotela Le Méridien Lav skriva lude ljetne ritmove, hranu koju prožimaju okusi istoka i juga, maštovite koktele i uvijek odličnu atmosferu.

Odmor i opuštanje na dnevnom svjetlu, vrhunska zabava sa zalaskom sunca. Koncept novog kluba u okolici Grada Splita odmah je osvojio ne samo goste hotela Le Méridien Lav, nego i brojne obožavatelje sunca, plaže i lude zabave koji su iz prve ruke odlučili iskusiti sve ono što je Gooshter Beach Club najavljivao. Sam naziv kluba, koji u sebi ujedinjuje gušte i lik sveprisutne životinjice iz mediteranskih krajeva, obećavao je nešto novo i drugačije.

U odličnoj atmosferi otvorenja uživala su i brojna imena društvenog života poput: Marijane Batinić, Anamarije Asanović, Fani Čapalije, Hane Huljić, Nede Makjanić Kunić, Marije i Jurice Pirić, Sandre i Ivana Ledenko, Antonia Asanovića, Luke Nižetića i brojnih drugih.

Reakcije prvih posjetitelja premašile su sva očekivanja. U ozračju bijelog pijeska, vrelog sunca, dizajnerski uređen klub svojoj publici je donio novo omiljeno mjesto za okupljanje i opuštanje. Za uređenje interijera zaslužan je arhitektonski studio Zarez iz Grada Splita. Udarac u gong točno u podne označava početak dnevnog programa, u kojem se izmjenjuju dobro raspoloženi DJ, mirisi koji dopiru iz stanice za kuhanje na plaži te šampanjac i kokteli.

Sa smirajem dana i pozdravom suncu, koji su u party tradiciju uveli svjetski poznate destinacije kao što su Ibiza, Goa i Mykonos, serviraju se kokteli napravljeni na samoj plaži, a DJ glazbom najavljuje početak večernjeg programa.

“Iznimno smo zadovoljni prvim, više nego pozitivnim reakcijama ne samo naših gostiju,nego i brojnih ljubitelja ukusne hrane i dobre zabave koji su odlučili navratiti i provjeriti što se zbiva na ovoj strani obale. Veliku pažnju posvetili smo svakom detalju, od uređenja kluba u kojem su korišteni isključivo prirodni materijali, lokalne tkanine i namještaj domaćih proizvođača do kuhinje netipične za Dalmaciju, posebno inspirirane okusima istoka i juga. Nadamo se da će i ostatak ljeta proteći u jednako odličnoj atmosferi“, rekao je Arnoud Zaalberg, generalni direktor Hotela Le Méridien Lav.

Komentiraj