VIDEO: RONDA ROUSEY Nadam se da ću redefinirati negativnu sliku ženskog tijela u Hollywoodu

0
1

UFC prvakinja Ronda Rousey se nada kako će redefinirati negativnu sliku ženskog tijela u Hollywoodu. Rousey je jedna od najprepoznatljivijih sportašica na svijetu, a sada je zakoračila i u glumačke vode – nakon uloge u trećem nastavku ‘Expendablesa’ i ‘Furious 7’, Ronda će glumiti u remaku kultnog ‘Roadhousa’ iz 1980-godina u kojem je glumio Patrick Swayze.

U intervjuu za New York Times 28-godišnjakinja je priznala kako se borila s ovisnošću o drogama i bulimijom te kako ju je u prošlosti bilo strah pokazivati svoje ‘velike ruke’ jer njeno tijelo nije odgovaralo idealima koje je vidjela po časopisima. Rousey se sada nada kako će promijeniti taj ‘ideal’. Nedavno se pojavila na naslovnicama ESPN-a, Maxima i Sports Illustrateda – gola.

“Ako mogu predstavljati taj tip žene koji nije toliko zastupljen u medijima, rado ću to učiniti. Čini se da se nalazimo u proturječnom vremenu za žene. Ženama ide oslično, polako preuzimaju sportski svijet, ali živimo i u vremenu u kojem se proslavlja žene koje nemaju nikakvih vještina. Svi bi trebali pridonositi svijetu”, kazala je.

Sjeća se kako joj je za vrijeme snimanja jedne TV reklame bilo rečeno da mora smršaviti. “Planirala sam i sama smršaviti, ali samo zato što su bili nevjerojatno bezobrazni, na snimanje sam došla još teža. Nisu mi ništa rekli, kampanja je na kraju ispala savršeno”, dodala je.

Komentiraj

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here