Robbie Williams će nastupiti na otvorenju FIFA World Cupa 2018.

Njegov nastup se očekuje na Stadionu Luzhniki u Moskvi, netom prije otvarajuće utakmice između Rusije i Saudijske Arabije. Saznaje se kako će engleski glazbenik udružiti snage u duetu s ruskom sopranisticom Aidom Garifullinom.

“Sretan sam i uzbuđen što se vraćam u Rusiju za takav jedinstven nastup”, rekao je Robbie Williams.

Britanski glazbenik je u zadnje vrijeme redovito objavljivao pjesme i video uratke vezane uz posebno album izdanje ‘Under The Radar Volume 2’ koje uključuje demo snimke, pjeme b-strana te druge zanimljive materijale.

Istaknimo kako je nedavno završio i veliku turneju The Heavy Entertainment Show Tour na području Novog Zelanda i Australije, a uz naporan raspored nastupa uspio se i zabaviti s obožavateljima.

Poznati britanski pjevač rođen je u Tunstallu, godine 1989. prijavio se na audiciju za pjevača nove boy grupe.

Take That je osnovan 1990. godine i osvojio devet broj jedan singleova u Velikoj Britaniji. Popularnost sastava dovela je do povećanog uspjeha sličnih sastava. Godine 1995. Robbie Williams je napustio sastav.

Uskoro izdaje single tj. obradu George Michaelove pjesme ‘Freedom’ koja se popela na drugo mjesto glazbenih ljestvica u Velikoj Britaniji. Uslijedili su mnogi hitovi kao što su Angels, Feel, Rock DJ…

Svi albumi su prodani u milijunskim nakladama i dobio je brojne nagrade.

Komentiraj