VIDEO: ‘RJEČITI’ PIQUE: “Uvijek želim da real izgubi, takav sam”

Branič Barcelone Gerard Pique i dalje se drži svoji anti-Real stavova te poručuje kako će nastaviti igrati za španjolsku reprezentaciju unatoč stalnom negodovanju i zviždanju navijača.

“Posljednje što bih napravio je prestao igrati za reprezentaciju. Neću se promijeniti ni što se tiče klupskog rivalstva. Uvijek želim da Real Madrid odigra loše”, rekao je Pique.

Pojavila su se izvješća kako je prijateljska utakmica između Španjolske i Engleske, koja je na rasporedu 13. studenog, premještena sa stadiona Reala Santiaga Bernabeua na stadion u Alicenteu upravo zbog zabrinutosti oko mogućeg negativnog reagiranja navijača na nastup Piquea.

U lipnju se Pique sarkastično zahvalio kolumbijskom DJ-u Kevinu Roldanu zbog umiješamosti u uspjeh Barcelone, odnosno neuspjeh Reala prošle sezone. Roldan je na društvenim mrežama objavioo fotografije s 30. rođendana Cristiana Ronalda, a slavlje je organizirano samo nekoliko sati nakon sramotnog poraza od 4:0 od gradskog rivala Atletico Madrida. Zbog te su proslave igrači žstoko kritizirani, a Barcelona je na kraju osvojila španjolsku La Ligu, Kup kralja i Ligu prvaka.

“Ne žalim zbog ni jedne rečenice. Ponovio bih sve još tisuću puta. Takav sam, uvijek želim da Madrid izgubi. To je sportski rivalitet koji je oduvijek postojao u Španjolskoj”, poručio je ‘rječiti’ Pique.

Komentiraj

PODIJELI
NACIONAL je već 20 godina najutjecajniji politički tjednik u Hrvatskoj.