Pogledajmo video sadržaje vezane uz novi nastavak filma o Transformersima.

Nedavno je objavljena i fotografija Hot Roda, autobota koji u filmu postaje tajni zaštitnik djevojke Vivian Wembley (Laura Haddock), pretvarajući se da je automobil Citroen DS iz 1963. godine u vlasništvu njenog oca Sir Edmunda Burtona (Anthony Hopkins).

Vivian’s first encounter and Hotrod looks great💯👏 [📷:TFW2005]

Objavu dijeli Transformers Media (@transformersmedia)

Izvršni potpredsjednik Hasbroa, na čijim se igračkama temelje filmovi, Stephen Davis, najavio je kako će se u sljedećem desetljeću snimiti još četiri filma o Optimus Primeu, Bumblebeeju i ostalim slavnim Transformersima.

Prvo što ćete moći pogledati je nastavak Transformers: The Last Knight’. Prva najava filma odrađena je u Morseovom kodu, dok drugi teaser predstavlja zločinca Megatrona

“Vidjet ćemo nove filmove o Transformersima u suradnji Hasbroa, Paramounta i Michaela Baya”, najavio je Davis i dodao kako su surađivali sa čak devet pisaca, na čelu s Akivom Goldsmanom. “Oni su zamislili kako će izgledati sljedeće desetljeće Transformersa. Pripremite se, Transformers 5 dolaze… i šest, i sedam, i osam”.

Iako je četvrti nastavak sa Markom Wahlbergom dobio ne baš dobre kritike prošle godine, film je na svjetskom tržištu ostvario veliku zaradu i to čak 1.1 milijardu dolara.

Istaknimo kako u nastavku Transformers: The Last Knight’ glavne uloge tumače još: Josh Duhamel, Anthony Hopkins, Laura Haddock, Isabella Moner, Stanley Tucci i John Turturro.

Sveukupno, četiri nastavka Transformersa na svjetskim su kino blagajnama ostvarili zaradu od 3.7 milijardi dolara.

He’s got your back, but you won’t hear the end of it. #transformers

Fotografiju objavljuje Transformers (@transformersmovie)

You don’t want to underestimate this little guy. #transformers Fotografiju objavljuje Transformers (@transformersmovie)

With Optimus to the end. #transformers

Fotografiju objavljuje Transformers (@transformersmovie)

Komentiraj