Peticija Udruge poreznih obveznika Lipa, kojom građani mogu izraziti protivljenje uvođenju poreza na nekretnine, do utorka prijepodne prikupila je više od 124 tisuće potpisa. Sve je više govora i o referendumu rotiv uvođenja poreza na nekretnine.

Više od 450 tisuća ljudi pogledalo je u samo 20 sati video Martine Župarić na Facebooku, vlasnice jednog zagrebačkog restorana, u kojem govori kako se kako se priprema referendum protiv poreza na nekretnine, a pokušat će ga organizirati Živi zid.

Dragi svi evo da ne morate čitati!!! KAKO SE BORITI PROTIV POREZA NA NEKRETNINE!

Posted by Martina Johnson Županić on 7. kolovoza 2017

“Dugo sam razmišljao može li Živi zid ući u bitku protiv poreza na nekretnine. Nisam našao nijedan razlog zašto ne. Nakon nekoliko tjedana shvatio sam da Živi zid jedini to može. Imamo ljude na terenu, imamo snagu, želju i srce. Napokon, to je naša dužnost i naša zadaća. Svako sakupljanje potpisa za raspisivanje referenduma iziskuje nadljudske napore. Gotovo 400.000 potpisa, odnosno 10% je brojka koju nema nijedna zemlja u Europi. Dat ćemo sve od sebe i uvjeren sam da ćemo uspjeti. To je zadnja nada da zaštitimo naše domove i našu djedovinu. Pridružite nam se”, napisao je predsjednik Živog zida Ivan vilibor Sinčić na svom Facebook profilu.

"Dugo sam razmišljao može li Živi zid ući u bitku protiv poreza na nekretnine. Nisam našao nijedan razlog zašto ne….

Posted by Ivan Vilibor Sinčić on 8. kolovoza 2017

Komentiraj