Svi moramo početi od nekud, a to pravilo vrijedi i za danas slavne holivudske glumce.

Jedan Samuel L. Jackson nije odmah ‘uskočio’ u filmove Quentina Tarantina, a Johnny Depp je svoju karijeru započeo kao glazbenik.

Pogledajmo neke od najvećih filmskih zvijezda i kako su počeli svoj uspon k slavi.

Jennifer Lawrence

Simpatična je glumica karijeru započela kao manekenka, a prva je glumačka iskustva stekla u malo zapaženim televizijskim reklamama.

Bradley Cooper

U sadašnjosti je četiri puta nominiran za Oscara, a svoju je karijeru započeo u gostovanju u drugoj sezoni ‘Seksa i grada’.

Bradley Cooper Sex And The City Scene

Brad Pitt

Njegova je karijera započela s usponom nakon sporedne uloge u ‘Thelmi i Louise’, ali imao je uloge i u filmovima poput ‘Hunk’ i ‘Less Than Zero’. Za njih čak nije dobio ni kredit. Pojavio se i u nekoliko reklama u 1980-ima, izdvojimo onu za čips Pringles.

Jennifer Aniston

Puno prije prijatelja, koji su je vinuli u visine, Aniston se pojavila u seriji ‘Molloy’, koja je na kraju emitirana u samo sedam epizoda.

Will Smith

Sa 16 godina osnovao je dup DJ Jazzy Jeff & the Fresh Prince, osvojio je čak i Grammy 1988. godine. Ipak, zbog problema s poreznom upravom, izgubio je većionu novca, a onda je 1990. godine dobio ulogu u danas kultnoj seriji ‘Princ iz Bel Aira’.

Leonardo di Caprio

Danas poznat po brojnim blockbusterima i nominacijama za Oscara, svoju je karijeru Leo također započeo glumeći u televizijskim reklamama.

Johhny Depp

Iako je u Los Angeles došao kako bi započeo glazbenu karijeru, za Deppa se sve promijenilo kada je upoznao Nicolasa Cagea. Tada je odlučio kako se ipak želi baviti glumom. Njegova prva uloga bila je u ‘stravi u ulici brijestova’ Wesa Cravena.

Robert Downey Jr.

Danas najplaćeniji glumac svijeta karijeru je započeo kao petogodišnjak u filmu svog oca ‘Pound’. Glumio je psića.

Sofia Vergara

Slavna Kolumbijka studirala je stomatologiju u rodnoj zemlji, a onda se odlučila kako se želi baviti manekenstvom i glumom. Prvu ulogu dobila je u španjolskoj reklami za Pepsi. Imala je 17 godina.

Komentiraj

FOTO:facebook.com
PODIJELI
NACIONAL je već 20 godina najutjecajniji politički tjednik u Hrvatskoj.