Novi Jaguar XF najnapredniji je i najluksuzniji Jaguar dosad. 

Sedamdesetipet posto nove konstrukcije novog XF-a čini aluminij što čini ovaj model lakšim od ostalih konkurenata u klasi. Podvozje ovog sportske limuzine je isto kao i kod Jaguara XE i F-Pace SUV-a.

Model XF je dostupan s dvolitrenim benzinskim, trolitrenim V6 dizel i trolitrenim turbopunjenim V6 benzinskim motorom. XF takođernudi dvolitrene dizel motore Ingenium, koji su prvi put lansirani s XE-om.

Prednji ovjes s dvostrukim potpornjakom i stražnji ovjes Integral link zaista nude optimalni spektar mogućnosti prilagođavanja automobila. Novi XF odlikuje se amortizerima s automatskom prilagodbom karakteristikama vožnje. Dodavanjem dodatnih ventila unutar amortizera pasivni je sustav još više unaprijeđen, što osigurava ravnotežu između ugodne vožnje u niskoj brzini i precizne u visokoj.

Adaptive Dynamic System nudi kontinuirano prigušenje zvukova. Uz adaptivnu dinamiku, novi XF nudi i konfigurabilnu dinamiku. Ovaj sustav prvi je put lansiran s modelom F-Type. Osjetit ćete da je automobil lagan, fluidan, prilagodljiv, uravnotežen i miran.

Emisija ispušnih plinova smanjena je na minimum…

Cijelom rasponu snage XF-a upravlja 6-stupanjski ručni i 8-stupanjski automatski prijenos. Na turbopunjenome benzinskom motoru će također biti ponuđen All-Wheel Drive System koji je ugrađen u sve modele.

Istaknimo i nove dinamičke tehnologije Adaptive Surface Response i sustav kočenja Torque Vectoring.

Potpuno novi XF postavit će standard u dinamici vožnje i rafiniranosti.

Ovaj put predstavljamo vam novi Jaguar XF kojeg pokreće četverocilindrični Ingenium dizelski motor snage 180PS.

Dizelski Jaguar XF opremljen je sustavima All Wheel Drive (AWD) i Intelligent Driveline Dynamics technology.

Odlične ekološke karakteristike, niska potrošnja goriva i Euro NCAP five-star safety rating samo su neke od prednosti ovog modela.

Komentiraj