VIDEO: POČELI NOVI SIMPSONI Smithers nakon 27 sezona ‘izlazi iz ormara’

Trebalo je 27 sezona, ali čini se kako će gospodin Smithers, lik iz Simpsona, napokon ‘izaći iz ormara’. O njegovo0j seksualnosti biti će riječi u dvije epizode popularne animirane serije nove sezone, koja je počela jučer.

Neuzvraćena ljubav Smithersa prema svom šefu, gospodinu Burnsu, tema je več nekoliko godina. Da tu postoji nekih osjećaja svjesni su svi, osim samog Burnsa. Kako je najavio izvršni producent Al Jean, to će se uskoro promijeniti.

“U današnjem Springfieldu, većina ljudi zna da je on homoseksualac, ali Burns očito ne”, rekao je Jean za TVLine. “Njegovom se seksualnošću bavimo u dvije epizode nove sezone. Zapravo ćemo se puno baviti Smithersom ove sezone, napokon će mu dojaditi Burns i to što ga ne cijeni dovoljno te će Smithers razmotriti svoje opcije”, najavio je.

Trebalo je dosta dugo, jer su se Simpsoni dotakli svih tema i obrata kojih bi se mogli dosjetiti u 575 epizoda. Nakon što su riješeni sporovi s ugovorom glumca Harryha Shearera, koji posuđuje glas Smithersu, potvrđeno je kako će se njegov lik vratiti u novoj sezoni. Autori su dali sve od sebe d obnove ugovor sa Shearerom, koji također posuđuje glasove ravnatelju Skinneru, Nedu Flandersu, župniku Lovejoyju, Kentu Brockmanu, doktoru Hibbertu i drugima.

Komentiraj

PODIJELI
NACIONAL je već 20 godina najutjecajniji politički tjednik u Hrvatskoj.