Zagrebački velesajam najavljuje evente u veljači – Zagrebački sajam nautike i Hotel&gastroteh, dvije komplementarne teme s područja nautike, gastronomije i hotelsko-ugostiteljske opreme, koji će se održati od 22. do 26. veljače.

“Ploviti, otkrivati, živjeti  slogan je sajma, kojim vodimo posjetitelje u salonsku postavu vrhunske ponude više od 100 plovila iz Hrvatske i inozemstva: jahti, glisera, čamaca, kajaka, gumenjaka, brodskih i vanbrodskih motora, opreme za ronjenje, jedrenje i druge sportove na vodi.

Vrijednost sajma prepoznali su i hrvatski brodograditelji, kao mjesto gdje hrvatska poslovna izvrsnost, tradicija i iskustvo, oduševljava posjetitelje i buduće nautičare.

Prošlogodišnja brojka od 25 582 posjetitelja dokazuje i pozicionira Zagrebački sajam nautike kao središnje mjesto susreta nautičke branše u Republici Hrvatskoj i regiji.

Očekuje vas najveće izdanje Nautike u posljednjih sedam godina u šest paviljona i najveći brod ikad izložen na Nautici. Riječ je o atraktivnom sport cruiseru PearlSea 56 dugačkom 17 metara.

Pearlsea-56-Coupe
PearlSea 56

Istaknimo kako se od 22. do 26. veljače održava i 9. HOTEL&GASTROTEH – sajam gastronomije, hotelsko ugostiteljske opreme, hrane, pića i gastronomskih inovacija.

Osim najznačajnijih hrvatskih tvrtki iz HoReCa sektora, na sajmu su svoje sudjelovanje potvrdili su i brojni inozemni izlagači.

Očekuje vas i tradicionalno kulinarsko natjecanje CRO TOP 10…

Komentiraj