Američka heavy-metal grupa Metallica objavila je da će izdati album s koncerta 2003. godine u pariškoj dvorani Bataclan, a prihod će ići obiteljima žrtava napada 13. studenoga.

Album “Liberte, Egalite, Fraternite, Metallica!” bit će objavljen će 16. travnja, na međunarodni dan neovisnih izdavačkih kuća.

Na albumu će biti devet pjesama koje je Metallica odsvirala 11. lipnja 2003. godine u Bataclanu. Američki heavymetalci tog su dana odsvirali tri manja koncerta u tri različite pariške dvorane. Popodne su svirali u dvorani La Boule Noire, a kasno navečer u Trabendu. Nastup u Bataclanu bio je između.

Sav prihod s albuma ići će u zakladu osnovanu za obitelji žrtava terorističkog napada u Bataclanu 13. studenoga, kada je 90 ljudi ubijeno na koncertu grupe Eagles of Death Metal.

Komentiraj

FOTO:facebook.com
PODIJELI
Djelatnost je Hine prikup­lja­nje i razaši­lja­nje što potpunijih či­njeničnih i objektivnih novinsko-agencijskih informacija o zbi­va­njima u Republici Hrvatskoj i svijetu za potrebe medija i drugih sudionika društvenoga, političkoga, kulturnog i gospodarskog života.