Britanska medijska kuća BBC je objavila kako će se bivša zvijezda “Prijatelja” Matt LeBlanc pridružiti popularnom automobilskom programu “Top Gear” kad se vrati na male ekrane u svibnju.

Američki glumac koji je stekao slavu ulogom Joeya Tribbianija u seriji NBC-ja bit će prvi stranac u ulozi voditelja poznatog britanskog showa.

 

  • “Kao ljubitelj automobila i obožavatelj Top Geara počašćen sam i uzbuđen što ću biti dio novog poglavlja slavnog showa”, naveo je u priopćenju LeBlanc

 

Top Gear, jedan od najuspješnijih i najprofitabilnijih BBC-ijevih programa, prestao se prošle godine emitirati nakon što je jedan od voditelja Jeremy Clarkson fizički napao člana produkcije.

Clarkson, zajedno s drugom dvojicom voditelja, radi na novom automobilskom programu za Amazon.

Britanski voditelj Chris Evans, koji će biti glavni voditelj u novom Top Gearu, kazao je kako je oduševljen dolaskom LeBlanca.

Komentiraj

FOTO:facebook.com
PODIJELI
Djelatnost je Hine prikup­lja­nje i razaši­lja­nje što potpunijih či­njeničnih i objektivnih novinsko-agencijskih informacija o zbi­va­njima u Republici Hrvatskoj i svijetu za potrebe medija i drugih sudionika društvenoga, političkoga, kulturnog i gospodarskog života.