Prošli vikend dogodila se jedna od najčudnijih, kamerom snimljenih pljački 2017. godine.

Lopovi su zabili automobil u skladište u Las Vegasu i ukrali oko 30 000 kondoma LELO HEX, a zatim su se sljedećeg dana vratili kako bi ukrali još 33 masažera prostate LELO HUGO te druge popularne seksualne igračke pojedinačne vrijednosti do 199 eura.

Prva pljačka dogodila se 27. svibnja oko 19.45 sati po lokalnom vremenu, jer je skladište bilo ranije zatvoreno radi dugog vikenda povodom američkog nacionalnog praznika Dana sjećanja.

Sigurnosna snimka pokazuje dvojicu lopova kako ulaze kroz stražnja vrata i odnose dvije velike kutije kondoma LELO HEX (od kojih svaka sadrži 15 120 pojedinačno upakiranih kondoma). Nekoliko trenutaka kasnije, jedan od lopova se vraća po deset kutija kondoma pakiranih po 36 komada te nakon toga bježi.

Iznenađujuće je da su se lopovi vratili sljedećeg dana, 28. svibnja u 10.30 sati po lokalnom vremenu, zabivši iznajmljeni automobil kroz vrata za utovar, što je također snimljeno sigurnosnim kamerama.

Videozapis druge pljačke pokazuje muškarca koji trčeći skladištem pregledava robu nakon čega ubacuje veliku kutiju s 33 masažera prostate LELO HUGO kroz razbijeni stražnji prozor automobila. Zatim se vraća i radi isto s kutijom od 48 kuglica LELO LUNA i kutiju druge robe.

Policija Las Vegasa stigla je na mjesto događaja nakon oba incidenta, ali nažalost prekasno da bi uhitili lopove.

“U ovoj fazi ćemo biti sretni ako kradljivci sami iskoriste kondome. Trenutno radimo s policijom kako bismo identificirali odgovorne i molimo javnost da nas kontaktira. Imati dvije pljačke u manje od 24 sata je prilično šokantno, ali poznato je da je gotovo nemoguće pojačati sigurnosne mjere tijekom vikenda kada se obilježava Dan sjećanja, a kradljivci su to očito shvatili. Činilo se da su imali vrlo jasnu ideju o tome što traže”, rekao je predsjednik tvrtke LELO u SAD-u, Pavle Sedic.

Komentiraj