Hrvatska turistička zajednica (HTZ) uvrstila je u proljetnu turističku kampanju “Say hello to someone you love, say hello to spring. Experience spring in Croatia“, ljubavnu priču roda Malene i Klepetana kao mini kampanju na društvenim mrežama.

Proljetna kampanja HTZ-a krenula je tijekom ožujka uz brojne aktivnosti oglašavanja na tržištima koja imaju velik potencijal za realizaciju putovanja u pred i posezoni, poput Njemačke, Velike Britanije, Italije, Austrije, Francuske, Švedske, Švicarske i Slovenije, a radi dodatnog jačanja promotivnih efekata u tu je kampanju uvrštena i priča o Malenoj i Klepetanu pod nazivom “True love returns in the spring – the story of Klepetan & Malena“.

TRUE LOVE RETURNS IN THE SPRING – the story of Klepetan & MalenaTrue love exists everywhere! Do you know the heartwarming story of two storks called Klepetan & Malena?
We were so inspired by their love that we have created this video about them.
Share it and say hello to someone you love by mentioning them in the comments! #CroatiaFullOfLove

Posted by Croatia Full of life on Friday, March 18, 2016

“Tu, jednu od najljepših ljubavnih priča u Hrvatskoj, prikazali smo na društvenim mrežama Facebook i Twitter uz animirani video s pričom o Malenoj i Klepetanu koji je objavljen i na službenom YouTube kanalu HTZ-a”, ističu iz Glavnog ureda HTZ-a iznoseći podatke da je na Facebooku taj video ostvario gotovo tri milijuna pregleda, dok je postove/komentare ostavilo oko šest milijuna ljudi.

Na Twitteru je video ostvario gotovo 100 tisuća pregleda te oko 700 tisuća impresija.

Animirani video kreiran je u četiri verzije, na engleskom, njemačkom, talijanskom i francuskom jeziku.

“Jako smo zadovoljni odličnim rezultatima te mini kampanje jer se tu radi o novim idejama i sadržajima u promociji. Priča o Malenoj i Klepetanu je više nego dobro poznata u Hrvatskoj, a na ovaj način će se s njome upoznati praktički cijeli svijet. Naš glavni cilj je bio, kroz ovu jedinstvenu priču o ljubavi, dodatno približiti Hrvatsku svim potencijalnim turistima kao poželjnu destinaciju lijepih priča jer turizam i jest industrija emocija i doživljaja”, poručio je direktor Glavnog ureda HTZ-a Ratomir Ivičić.

Komentiraj