Lady Gaga je u Japanu izvela single ‘Joanne’ u aukustičnoj verziji.

Najnoviji album Lady Gage ‘Joanne’ debitirao je na vrhu tjedne Billboard 200 top liste i tako postao četvrti album američke pop zvijezde kojemu je to pošlo za rukom.

Na listi je pretekla nove albume Michaela Bublea na drugom mjestu, Pentatonixa na trećem i Leonarda Cohena čiji album ‘You Want it Darker’ zaključuje listu top deset albuma.

‘Joanne’, peti studijski album Lady Gage, prodan je prošloga tjedna u 170 000 primjeraka, pjesme s njega prodane su 135 000 puta, a na internetu je ‘skinut’ 26 milijuna puta, pokazuju podaci Nilesen SoundScana za tjedan od 20. do 27. listopada.

Isti uspjeh ostvarili su i njezini albumi iz 2011. godine – ‘Born This Way’, 2013. godine ‘Artpop’ i 2014. godine kada je sa Tonijem Benetom objavila ‘Cheek to Cheek’.

Iako joj je prvi album ‘The Fame’ prodan u 15 milijuna primjeraka širom svijeta, on je 2008. godine debitirao na drugom mjestu.

Billboardova 200 top lista evidentira prodaju albuma, pjesama (deset pjesama boduje se kao jedan album) i ‘skidanje’ na internetu (1500 ‘skidanja’ odgovara jednom albumu).

Pogledajmo nedavni nastup Lady Gage na njezinoj turneji Dive Bar Tour, na YouTubeu je nedavno objavljen video uradak s njenim dolaskom u japanski zračnu luku…

Komentiraj

FOTO:facebook.com
PODIJELI
Djelatnost je Hine prikup­lja­nje i razaši­lja­nje što potpunijih či­njeničnih i objektivnih novinsko-agencijskih informacija o zbi­va­njima u Republici Hrvatskoj i svijetu za potrebe medija i drugih sudionika društvenoga, političkoga, kulturnog i gospodarskog života.