VIDEO: Kamera ulovila mladića kako brutalno mlati djevojku

18-GODIŠNJA djevojka za dlaku je izbjegla smrt nakon što ju je pijani 22-godišnji mladić nekoliko minuta brutalno tukao šakama i nogama, otkrila je zastrašujuća snimka nadzorne kamere postavljene iznad parkirališta gdje se drama odigrala.

Rayna Holden bila je tri godine u vezi s nasilnim Darrylom Mooreom, koji ju je napao nakon što ju je uhvatio u razgovoru s prijateljem ispred lokalnog puba. Na snimci se vidi kako joj prijeti, a nakon što je djevojka pokušala pobjeći, dostigao ju je na obližnjem parkiralištu i počeo brutalno tući.

Mučna snimka prikazuje više od minute premlaćivanja, a nasilnika je zaustavio tek poznanik koji ga je odvukao od djevojke koja je u međuvremenu ostala bez svijesti.

Nakon napada Rayna je hospitalizirana zbog više slomljenih rebara, a zatim je nekoliko mjeseci provela u sigurnoj kući, piše Daily Mail.

“Bio je moja prva ljubav, vjerovala sam mu u potpunosti. Ali kada me te večeri napao, bila sam sigurna da će me ubiti. Nikada u životu nisam bila tako prestrašena”, rekla je nesretna djevojka. Zbog napada i dalje ima noćne more te odlazi psiholog

“Vikao je da sam kurva dok me tukao i šutirao. Nije se zaustavljao čak ni kada sam mu rekla da će me ubiti. Tukao me sve dok više nisam mogla razmišljati. Prestala sam ga moliti da prestane, sve što sam mogla bilo je sklupčati se i čekati da prestane”, prisjetila se nesretna 18-godišnjakinja.

Nakon što je napokon prestao, u nesvijesti je na asfaltu provela još punih 10 minuta prije no što je stigla policija.

“Bio je drag na početku veze, ali to se promijenilo kada je izgubio posao. Bila sam previše prestrašena da ga tužim, ali nakon što sam vidjela snimku odlučila sam izaći u javnost da upozorim ostale djevojke, da ovakvo što nikad više nekome ne učini”, rekla je Rayna.

Moore je u lipnju osuđen na 12 mjeseci zatvora.

Komentiraj