Mladi pjevač Justin Bieber osvojio je pet nagrada na glazbenom eventu 2015 MTV EMA koji je održan u talijanskom gradu Milanu, piše MTV.

Glazbenik Ed Sheeran vodio je program, osvojio je i nagrade kao i Nicki Minaj, One Direction, Rihanna, Macklemore & Ryan Lewis, Taylor Swift, Shawn Mendes te drugi.

https://youtu.be/E6FW_qeRnMc

Justin Bieber osvojio je nagrade u kategorijama: Najbolji muški izvođač, Najbolji izgled, Worldwide Act: Sjeverna Amerika, Najbolja suradnja, a njegovi obožavatelji osigurali su mu nagradu Najvatreniji fanovi u natjecanjnju na društvenim mrežama.

Prošlogodišnja voditeljica Nicki Minaj osvojila je nagradu za Najboljeg hip-hop izvođača, a priznanje joj je uručio najbolji tenisač svijeta, Novak Đoković.

Najbolji pop izvođači su članovi benda One Direction, Rihanna je pokupila nagradu za najboljeg ženskog izvođača, Taylor Swift je pobijedila u kategoriji Najbolja pjesma s hitom ‘Bad Blood’, dok je u kategoriji Najbolji alternativni izvođač nagradu odnijela Lana Del Rey.

Povratnici na svjetsku glazbenu scenu Duran Duran su nagrađeni nagradom MTV Video Vizionari.

Andrea Bocelli i Tori Kelly oduševili su publiku izvanrednim duetom za pjesmu ‘Just Give Me a Reason’.

Domaćin 2015 MTV EMA bio je Ed Sheeran uz pomoć Ruby Rose, uživo je nastupio s Rudimentalom, a kući je otišao s dvije nagrade u kategorijama Najbolji nastup uživo i Najbolji World Stage nastup.

Pharrell Williams je zatvorio večer izvedbom svog hita ‘Freedom’ koji je svojevrsna poruka mladima.

Sljedeća dodjela MTV EMA nagrada održat će se u nizozemskom gradu Rotterdamu.

Komentiraj