VIDEO: INSPIRACIJA ZA ’50 NIJANSI SIVE’ Zavirite u novu ‘gajbu’ Cristiana Ronalda

Najveća zvijezda Real Madrida Cristiano Ronaldo ima novu ‘gajbu’. Slavni je Portugalac kupio luksuzni stan od od 233 kvadrata u potkrovlju Trump Towera na Petoj aveniji u New Yorku. Cijena? Prava sitnica – 18.5 milijuna dolara. Ali, kako je Forbes Ronalda smjestio na prvo mjesto ljestvice najviše plaćenih sportaša koji igraju u nekom timu, ‘nema zime’ za Ronalda – može si to priuštiti. Samo prošle godine je zaradio 79 milijuna dolara.

Kako navodi New York Post, novi Ronaldov stan novodno je poslužio kao nadahnuće za stan Christiana Graya u “50 nijansi sive”. Prijašnji vlasnik bio je Alessandro Proto, talijanski tajkun, ‘kralj nekretnina’ u poslovni partner vlasnika zgrade i republikanskog predsjedničkog kandidata Donalda Trumpa.

 

  • Prema stranicama Warburg, potkrovlje je sagrađeno 1983. godine, a za dizajn interijera bio je zadužen slavni Juan Pablo Molyneux. Stan se sastoji od tri spavaće sobe, tri i pol kupaonice, spektakularni pogled na Central Park, rijeku Hudson i Manhattan.

 

Vjeruje se kako će Ronaldo nakon isteka ugovora u Realu 2018. godine, svoju karijeru nastaviti i zaključiti baš u SAD-u, što je i redovita praksa kod nogometaša na zalasku svojih karijera – nedavno su u Ameriku otišli Steven Gerrard, Andrea Pirlo, Frank Lampard, David Villa….

Komentiraj

PODIJELI
NACIONAL je već 20 godina najutjecajniji politički tjednik u Hrvatskoj.